BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door 150degrees

  1. 150degrees

    BAM... Rood en Sappig!

    Dat ziet er effies een partij lekker uit man, dat gaat er goed in :D
  2. 150degrees

    Ja, alweer buikspek

    Oooohhww boyyy, ziet er goed uit, die lusten we hier ook wel.
  3. 150degrees

    Baby Back Ribs mislukt

    Bij de bereiding van ribs gebruik ik de 3-2-1 methode met inpakken in folie, en al naar gelang de mate van gaarheid iets korter of langer. Maar meestal is dit wat korter. Ik gebruik zelf meestal een combinatie van bruine suiker, boter met olijfolie (uit de knijpfles van Bertolli), en wat honing...
  4. 150degrees

    First of the Year - SpareRibs

    Visite kwam zeker op de fijne lucht af die uit de smoker omhoog kringelde :D Manmanman, het water loopt me in de mond!
  5. 150degrees

    Beef Jerky 2.0

    Lekker hoor! wordt het vlees door deze manier van bereiden droog en hard, of blijft het een beetje zacht en taai. Als ik wel eens beef jerky uit die zakjes neem, dan varieert het nogal eens.
  6. 150degrees

    The Ultimate Rib.....Beef Short Rib

    Niks mis mee hoor, die gaan hier ook op de to do lijst.
  7. 150degrees

    Vortex voor weber bbq's

    Meningen zijn nogal verdeeld :D, zal zelf eens op zoek naar een soort van vortex om uit eerste hand een onderzoekje te doen. Wordt vervolgd!
  8. 150degrees

    Pulled Pork voor kerst

    Mooie sessie, en inventief ook. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan 😆😆
  9. 150degrees

    Vortex voor weber bbq's

  10. 150degrees

    DIK bevleesde ribbels - met een vraag!

    Dat wordt nog een sessie plannen en kijken of het resultaat warmer is dan de vorige sessie ;) Ribbels zien er trouwens super lekker uit!!!
  11. 150degrees

    Buikribben

    Mooi opgemaakt bordje vlees :)
  12. 150degrees

    BBQ boek maken met je eigen gerecht, wie doen ermee????

    Misschien nog een idee voor een onderwerp in het boek....Muziek Wie heeft wat voor muziek opstaan als hij of zij aan het Q'en is. Ik mag zelf graag naar Pokey Lafarge luisteren. Lekkere easy listening muziek, biertje erbij, familie en vrienden om de pit heen en gezellig babbelen over de zin van...
  13. 150degrees

    BBQ boek maken met je eigen gerecht, wie doen ermee????

    Wel een super gaaf idee om een BBQ boek in de markt te zetten. Voor en door de "gewone" man. Misschien is het wel onderscheidend van de rest van het aanbod BBQ boeken om het juist een wat "rommelig" karakter te geven. Niet iedereen hier op het forum is een top kok of een gerenommeerd kookboeken...
  14. 150degrees

    eerste Pulled Pork op de WDSM

    Geslaagde sessie zou ik zo zeggen. En het Knorretje is in de pocket.
  15. 150degrees

    Ze zijn er weer, de voorjaars MOINK BALLS!

    Lekker hoor die MOINKS... Wat doe je eigenlijk door de saus? Players???? rum, gin, whisky Wat het ook is, het geeft vast een lekkere twist aan je saus.
Terug
Bovenaan Onderaan