- Berichten
- 224
Vandaag voor het eerst Tomahawk gemaakt.
Vanochtend gestart met het vlees uit de vriezer halen.
Rond half 4 heb ik de barbecue aangestoken om deze op te laten lopen naar een temperatuur van zo'n 120 graden.
Om 16.00 uur heb ik de Tomahawk op de barbecue gelegd.
Rond 17.30 had het vlees een temperatuur van 48 graden, waarna ik het er heb af gehaald.
Vervolgens de schuiven wat verder opengezet om de barbecue naar een temperatuur van ruim 200 graden te brengen.
Vervolgens heb ik vlees voorzien van een goede korst
Hierna heeft het vlees nog 10 minuten mogen rusten en heb ik het aangesneden.
Conclusie, wat een heerlijk stuk vlees.
Dit gaan we zeker nog vaker doen
Vanochtend gestart met het vlees uit de vriezer halen.
Rond half 4 heb ik de barbecue aangestoken om deze op te laten lopen naar een temperatuur van zo'n 120 graden.
Om 16.00 uur heb ik de Tomahawk op de barbecue gelegd.
Rond 17.30 had het vlees een temperatuur van 48 graden, waarna ik het er heb af gehaald.
Vervolgens de schuiven wat verder opengezet om de barbecue naar een temperatuur van ruim 200 graden te brengen.
Vervolgens heb ik vlees voorzien van een goede korst
Hierna heeft het vlees nog 10 minuten mogen rusten en heb ik het aangesneden.
Conclusie, wat een heerlijk stuk vlees.
Dit gaan we zeker nog vaker doen
