Beef en Steak

Hele regiorund Brisket

 

Fumo

Vuurmaker
Berichten
54
Afgelopen nacht een regiorund Brisket van 4.5kg op de kamado Joe gerookt dmv een dubbele indirect methode te gebruiken. Temp was gemiddeld 110 graden waarbij de laatste uren voor het inpakken naar 125/130.

Gerookt op pecan hout en zonder te injecteren.

Supermals en sappig geworden deze keer.


Moet zeggen dat dit tot nu toe mijn beste resultaat is😬

IMG_1858.jpeg


IMG_1861.jpeg


IMG_1870.jpeg


IMG_1869.jpeg


IMG_1877.jpeg


IMG_1878.jpeg


IMG_1879.jpeg
 
dat ziet dr heerlijk uit.... YUMMMM....

onder de categorie "domme vragen bestaan wel": "dubbel indirecte methode"?? Iets is of wel indirect, of niet indirect, toch??
 
Nou dmv de sloroller is indirect. Vervolgens plaats ik via het accessoire rek nog eens de deflectorplates dus op die manier wordt dat dubbel indirect genoemd op sommige kanalen😅
 
dat ziet dr heerlijk uit.... YUMMMM....

onder de categorie "domme vragen bestaan wel": "dubbel indirecte methode"?? Iets is of wel indirect, of niet indirect, toch??
Heel veel materiaal met uitleg en onderbouwing waarom het werkt: https://youtube.com/@smokingdadbbq?feature=shared

Heb zelf paar dingetjes in mijn eigen kamado aangepast obv deze ideeën, best leuke materie, maar is zeker niet de enige weg naar een goed eindproduct😉.
 
Ziet er goed uit! Brisket staat nog steeds op mijn todo list.
 
  • Leuk
Waarderingen: Fumo
Kon je niet wachten om je vlees te snijden dat je je butcher paper ook maar in stukken snijd? :ROFLMAO:
 
Kon je niet wachten om je vlees te snijden dat je je butcher paper ook maar in stukken snijd? :ROFLMAO:
Haha ja beetje laksheid. Heb het eromheen weggesneden en de onderkant laten liggen. Was eerst de bedoeling om hem na een stuk te snijden weer in te pakken😅
 
Terug
Bovenaan Onderaan