- Berichten
- 21.217
Vandaag hebben wij een feestje van een vriendin die vijftig is geworden.
Om haar te verassen heb ik een ‘Sara’ gemaakt.
Sloffendeeg gevuld met frangipane, omhuld met boter crème en daarna ingepakt met marsepein.
Omdat het hier een barbecue forum is, dus niet in de oven maar in de Traeger gemaakt.
Hier wat foto’s
Barbecue goed schoongemaakt want ik vind rooksmaak in gebak niet lekker.
Gevuld met appel pellets want dat rookt niet zo erg.
Frangipane is spijs met ei, boter en wat meel
Deksel erop
De vorm erdoor drukken en restjes weghalen.
Traeger op 220C voor 25 minuten
Nog wat meer kleur.
Hetgeen buiten de vorm snijd ik gewoon weg
Boter crème erop
Daarna marsepein
En versieren met boter crème en chocolade
Bedankt voor het kijken.
Om haar te verassen heb ik een ‘Sara’ gemaakt.
Sloffendeeg gevuld met frangipane, omhuld met boter crème en daarna ingepakt met marsepein.
Omdat het hier een barbecue forum is, dus niet in de oven maar in de Traeger gemaakt.
Hier wat foto’s
Barbecue goed schoongemaakt want ik vind rooksmaak in gebak niet lekker.
Gevuld met appel pellets want dat rookt niet zo erg.
Frangipane is spijs met ei, boter en wat meel
Deksel erop
De vorm erdoor drukken en restjes weghalen.
Traeger op 220C voor 25 minuten
Nog wat meer kleur.
Hetgeen buiten de vorm snijd ik gewoon weg
Boter crème erop
Daarna marsepein
En versieren met boter crème en chocolade
Bedankt voor het kijken.