Beef en Steak

Eerste keer pizza kamado bono

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Fumo
  • Startdatum Startdatum
 

Fumo

Sprokkelaar
Berichten
46
Als eigenaar van een restaurant/pizzeria kon ik niet achter blijven met een pizza maken op de kamado😂👍🏼.

350graden in een paar minuutjes

Met tomaat, buffelmozzarella, Italiaanse droge worst en pecorino

IMG_1590.jpeg


IMG_1594.jpeg


IMG_1593.jpeg
 
Even wachten... ff wachten nog... lekker!
 
Tja! Je bent een professional of je bent een professional. Lekker hoor
 
Deze heeft een mooi kleurtje. 😋
 
Lekker. Verbreding van kennis en ervaring.
 
Blijft toch spannend op een ander soort oven😅 en heb m’n werkbank nu niet naast de oven.
Thuis koken is leuk, maar de dag erna op de zaak waardeer je toch weer wat je tot je beschikking hebt 🙂.
 
Oh wat slim je hebt de verhoging gebruikt. Boven in de dome is het heel heet. Of zie ik het verkeerd?
Ik vind dit interessant want het resultaat is prachtig.
 
Oh wat slim je hebt de verhoging gebruikt. Boven in de dome is het heel heet. Of zie ik het verkeerd?
Ik vind dit interessant want het resultaat is prachtig.
Ja klopt meeste hitte zit boven in. Dome temp en grill temp verschil altijd. Dus ik dacht om zeker te weten dat de temperatuur enigszins klopt heb ik hem verhoogd.

En de pizza niet te veel beleggen met zulke temperaturen. Anders wordt de korst gaar/bruin en de bodem wit en niet goed gegaard .👌
 
Wat voor recept gebruik je voor het deeg😀?
Helaas is dat een bedrijfsgeheim😂. Maar eerlijk gezegd doe ik het ook op gevoel in m’n grote deegmachine.

Het is eigenlijk niet meer dan Caputo blauw, water, zout, gist. Hoeveelheden kan ik je zo niet zeggen. Ik kijk en voel het deeg om te bepalen of het naar mijn smaak is. Niet zo net als napolitaans deeg maar iets minder hydratatie
 
Terug
Bovenaan Onderaan