- Berichten
- 260
Vorige week mezelf het nieuwste boek van Jord Althuizen, Asian bbq cadeau gedaan en tja daar staan zoveel lekkere dingen in.
De crowd hier koos voor deze Koreaanse ballen dusss aan die Q!
In de keuken eerst het gehakt met alle ingrediënten gemengd (o.a. panco, ei, gochujang, knoflook en gember) en vervolgens aan het rollen geslagen.
De Q werd voor mij aangestoken (indirect 170 graden) en toen hij op temperatuur was moest er nog wat rookhout op.
Ik denk dat ze er in het totaal 45 minuten op gelegen hebben tot ze gaar waren en in de schaal konden. Toen de glaze van abrikozenjam en weer gochujang (die ik daarom iets milder had gemaakt
), wat sesam en gehakte bieslook erover en smullen maar!
De crowd hier koos voor deze Koreaanse ballen dusss aan die Q!
In de keuken eerst het gehakt met alle ingrediënten gemengd (o.a. panco, ei, gochujang, knoflook en gember) en vervolgens aan het rollen geslagen.
De Q werd voor mij aangestoken (indirect 170 graden) en toen hij op temperatuur was moest er nog wat rookhout op.
Ik denk dat ze er in het totaal 45 minuten op gelegen hebben tot ze gaar waren en in de schaal konden. Toen de glaze van abrikozenjam en weer gochujang (die ik daarom iets milder had gemaakt

Laatst bewerkt: