Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Eenig idee hoe dat kwam Ruwepit ?Temperatuur bleef op en neer gaan, dus moest in de buurt blijven.
Ik vermoed dat het kwam door het water dat ik in de druippan had gedaan. Doordat het verdampte en dus steeds minder werd (en weer bijgevuld...) denk ik dat de temperatuur is gaan schommelen.....?Heerlijk bezig geweest voor een eerste keer short ribs
Eenig idee hoe dat kwam Ruwepit ?
Je geeft zelf het antwoord alIk vermoed dat het kwam door het water dat ik in de druippan had gedaan. Doordat het verdampte en dus steeds minder werd (en weer bijgevuld...) denk ik dat de temperatuur is gaan schommelen.....?
Hèhè dank je Bob. Dacht steeds dat het aan de houtskool lag. Robs zien er trouwens zeer lekker uit!Je geeft zelf het antwoord al
Water in je lekbak, ik heb het ook gedaan in het begin.
Stop daar maar mee is mijn advies.
Je bent je bbq warmer aan het stoken dan nodig om water mee te laten verdampen wat dus betekend hoger brandstof verbruik en een instabielere kamado.
Door weer (koud?) water toe te voegen zakt de temp weer in je bbq wat echt onnodig is als je gewoon goed je voorbereiding hebt gedaan met het verwarmen van het keramiek.
Lees dit stukje ook even, daar gebeurde hetzelfde
Linkje mbt vocht&lekbak
Tuurlijk geen probleem!Hèhè dank je Bob. Dacht steeds dat het aan de houtskool lag. Robs zien er trouwens zeer lekker uit!