- Berichten
- 294
Voor de foto opdracht maar weer eens een keer een dessert gemaakt. Normaal eten wij geen toetjes ( we zijn meer van de voorafjes ) dus heb maar iets gekozen wat ik maak als we gasten of iets krijgen. Nu hadden we dat zelf niet dus de kinderen konden los gaan.
Het is een recept van een bekende BBQ guru maar dan de variant zonder alcohol. Dit had ik momenteel niet in huis. Smaakte wel weer goed en met de koekjes is het lekker deppen. Normaal maak ik een foto schuin van de bovenkant maar dat kwam nu niet mooi uit dus dan maar volledig van boven....
Het voorbereiden van de skillet met chocolade cachets en marshmellows
Dan de skillet op de bbq leggen. Zoals je kan zien is mijn Bastard niet de grootste dus heb ik de karamel saus in de keuken gemaakt.
Even na een kwartiertje kijken hoe het ervoor stond en het gaat al goed.
Als het klaar is de skillet van de bbq halen. Deze even laten afkoelen, warme karamel saus erover heen en dan nog afmaken met gehakte hazelnoten.
Smullen maar!
Het is een recept van een bekende BBQ guru maar dan de variant zonder alcohol. Dit had ik momenteel niet in huis. Smaakte wel weer goed en met de koekjes is het lekker deppen. Normaal maak ik een foto schuin van de bovenkant maar dat kwam nu niet mooi uit dus dan maar volledig van boven....
Het voorbereiden van de skillet met chocolade cachets en marshmellows
Dan de skillet op de bbq leggen. Zoals je kan zien is mijn Bastard niet de grootste dus heb ik de karamel saus in de keuken gemaakt.
Even na een kwartiertje kijken hoe het ervoor stond en het gaat al goed.
Als het klaar is de skillet van de bbq halen. Deze even laten afkoelen, warme karamel saus erover heen en dan nog afmaken met gehakte hazelnoten.
Smullen maar!