- Berichten
- 5.530
PreciesEn nu een lekkere coq au vin maken![]()
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
PreciesEn nu een lekkere coq au vin maken![]()
Als ie nog niet geseasoned is eerst seasonen…Bekijk bijlage 66161
Mijn laatste aanwinst: mijn verjaardagscadeautje. Officiële Weber, maar nieuw gekocht via Marktplaats. Nieuw rekje en plancha over de hele breedte (achterkant is met ribbels). Vanavond smash burgers op het menu! Jullie inzicht: nodig om vanmiddag nog de seasons of lekker doen na de eerste sessie vanavond?
Ik dacht eerst die heeft een gietijzeren IPadBekijk bijlage 66161
Mijn laatste aanwinst: mijn verjaardagscadeautje. Officiële Weber, maar nieuw gekocht via Marktplaats. Nieuw rekje en plancha over de hele breedte (achterkant is met ribbels). Vanavond smash burgers op het menu!
Een iPad is alleen geschikt als snijplank…Ik dacht eerst die heeft een gietijzeren IPad![]()
Gisteren low and slow sessie gehad met de big blocks, prima houtskool !Ik heb de classic 1 sinds 1,5 maand maar de soap stone is top. De gietijzeren plaat met ribbels en glad ook. Alleen moet je voor eieren bakken wel water pas staan. Alsook voor olijfolie. Maar ik had ook mijn grillguru verkocht en toen doorgepakt. En je krijgt lekker veel bij kamadoe joe voor relatief weinig. Heel veel plezier ermee. Hoe bevallen de KJ Big blocks btw?
Ben heel benieuwd naar dit projectEindelijk tijd gevonden om hem op te halen.
Een rookoven van meer dan 200 jaar oud.
Die hebben ze hier vroeger gebruikt om worsten en vis in te roken.
Bekijk bijlage 66431
Bekijk bijlage 66432
Bekijk bijlage 66433
Bekijk bijlage 66434
Bekijk bijlage 66435
Bekijk bijlage 66436
Aangezien er door de jaren heen meerdere personen dingen aan hebben gedaan zijn er links en rechts wat dingen aangepast.
Ik ga hem in ieder geval een hoop liefde geven en waarschijnlijk een nieuw verflaagje.
Eerst maar eens kijken wat er allemaal kan met dit apparaat. (Behalve worsten en vis)
Eindelijk tijd gevonden om hem op te halen.
Een rookoven van meer dan 200 jaar oud.
Die hebben ze hier vroeger gebruikt om worsten en vis in te roken.
Bekijk bijlage 66431
Bekijk bijlage 66432
Bekijk bijlage 66433
Bekijk bijlage 66434
Bekijk bijlage 66435
Bekijk bijlage 66436
Aangezien er door de jaren heen meerdere personen dingen aan hebben gedaan zijn er links en rechts wat dingen aangepast.
Ik ga hem in ieder geval een hoop liefde geven en waarschijnlijk een nieuw verflaagje.
Eerst maar eens kijken wat er allemaal kan met dit apparaat. (Behalve worsten en vis)
Ja gewoon draadje in de hardware corner onder het kopje waar staat mijn bbq in Zzzjon zijn geval waar staat mijn antieke rookhokGaaf, we zien de fotootjes wel verschijnen![]()
4cm op het rooster. De Bastard medium is 42 cm en de BGE 46 cm. De 49cm van een Bastard large was voor mij ook niet nodig, ondanks dat ik daar talloze discussies over heb moeten voeren.wat scheelt het in diameter? Op de foto lijken ze vrijwel even groot.
Het is inderdaad een klein verschil. De Bastards zijn in afmetingen wat groter dan BGE. Ik ben erg blij dat ik ze beide heb, nu kan ik lekker koken op verschillende temperaturen.Wat een mooi setje zo naast elkaar! Het scheelt inderdaad niet veel in grootte, verschil is veel kleiner dan ik verwachtte.
Sowieso heb je met 2 van deze maat meer mogelijkheden dan bij 1 XL4cm op het rooster. De Bastard medium is 42 cm en de BGE 46 cm. De 49cm van een Bastard large was voor mij ook niet nodig, ondanks dat ik daar talloze discussies over heb moeten voeren.