- Berichten
- 2.780
Had nog 2 dorade’s liggen en moesten op
.
Mooie van deze vis is dat ze niet veel nodig hebben voor een goede smaak.
Had ze afgesploeld en iets verder naar de staart doorgesneden zodat ik de Citroën beter kwijt kan .
Binnenkant bestrooid met vis kruiden.
Buiten zijde nog even na schrapen ivm nog wat schubben (huid is goed eetbaar).
Deze ingesneden en ingestrooid met vis kruiden.
Geheel in de mayonaise gesmeerd en ingeklemd in de spit mand .
2 lange stukken elzen tegen de halfe kolenmand aangezet (werkt perfect) .
Dome temp 180 graden voor zo’n 25 min tot kern 65 .
Ze waren heerlijk
.

Mooie van deze vis is dat ze niet veel nodig hebben voor een goede smaak.
Had ze afgesploeld en iets verder naar de staart doorgesneden zodat ik de Citroën beter kwijt kan .
Binnenkant bestrooid met vis kruiden.
Buiten zijde nog even na schrapen ivm nog wat schubben (huid is goed eetbaar).
Deze ingesneden en ingestrooid met vis kruiden.
Geheel in de mayonaise gesmeerd en ingeklemd in de spit mand .
2 lange stukken elzen tegen de halfe kolenmand aangezet (werkt perfect) .
Dome temp 180 graden voor zo’n 25 min tot kern 65 .
Ze waren heerlijk
