- Berichten
- 193
Eerst en vooral de credits geven aan Noskos voor zijn prachtig recept, https://www.bbq-nl.com/koreaanse-pulled-pork/
Naar aanleiding van een weekje niet hoeven aanwezig te zijn op het werk en dit in combinatie met een stuk Livar procureur dat nog in de diepvries lag besloten om de koreanse versie van pp te maken. Ik denk niet dat ik de juiste versie had van de gochujang, heb die eens gekocht in een winkel in Oostende en had gochujang gevraagd en ze hebben me deze gegeven zoals te zien is op de eerste foto.
Nieuwe houtskool gebruikt van de plaatselijke Horta, ben daar heel tevreden over, de sessie heeft ongeveer een 9u geduurd en heb niks moeten bijregelen terwijl de temperatuur tussen de 117 en 123 graden bleef. Als rookhout kers gebruikt.
Genoeg gepalaverd over naar de fotos.
Deze morgen om 8u op de Q gelegd.
Ondertussen de bbq saus gemaakt.
Nog een foto voor het inpakken.
Natuurlijk moest dit getrokken worden na de verplichte rustpauze.
En geprobeerd om er een appetijtelijk bordje van te maken.
Pluspunten:
- Makkelijk klaar te maken.
- Lekker zonder meer ook al heb ik misschien niet het exacte recept gevolgd.
- Kimchi mayo.
- Kun je redelijk makkelijk een uur op plakken.
Voor verbetering vatbaar:
- Volgende keer mensen uitnodigen, 2kg is teveel voor 2 personen
Herhalingsgevaar: Een zekerheid, zal dit nog meer dan eens klaarmaken als er iemand over de vloer komt.
Naar aanleiding van een weekje niet hoeven aanwezig te zijn op het werk en dit in combinatie met een stuk Livar procureur dat nog in de diepvries lag besloten om de koreanse versie van pp te maken. Ik denk niet dat ik de juiste versie had van de gochujang, heb die eens gekocht in een winkel in Oostende en had gochujang gevraagd en ze hebben me deze gegeven zoals te zien is op de eerste foto.
Nieuwe houtskool gebruikt van de plaatselijke Horta, ben daar heel tevreden over, de sessie heeft ongeveer een 9u geduurd en heb niks moeten bijregelen terwijl de temperatuur tussen de 117 en 123 graden bleef. Als rookhout kers gebruikt.
Genoeg gepalaverd over naar de fotos.
Deze morgen om 8u op de Q gelegd.
Ondertussen de bbq saus gemaakt.
Nog een foto voor het inpakken.
Natuurlijk moest dit getrokken worden na de verplichte rustpauze.
En geprobeerd om er een appetijtelijk bordje van te maken.
Pluspunten:
- Makkelijk klaar te maken.
- Lekker zonder meer ook al heb ik misschien niet het exacte recept gevolgd.
- Kimchi mayo.
- Kun je redelijk makkelijk een uur op plakken.
Voor verbetering vatbaar:
- Volgende keer mensen uitnodigen, 2kg is teveel voor 2 personen

Herhalingsgevaar: Een zekerheid, zal dit nog meer dan eens klaarmaken als er iemand over de vloer komt.