- Berichten
- 193
Vrouw gaan werken, druilerig weer. Dus dacht ik, laat me nu eens een bord vol liefde en warmte klaarmaken voor het vrouwtje als ze thuiskomt. De inspiratie kwam van https://www.bbquality.nl/recepten/yakitori-bizon-recept-van-bavette/
Kastanjepompoen voor de puree, komkommer geraspt en bereid volgens recept van bbquality en had nog een hertenrosbief in de diepvries liggen, dit klaargemaakt met de marinade van op de site. Dit geserveerd met een 'oude' fles wijn waar het bezinksel gefilterd werd.
De vleesjes gesneden en besprenkeld met peper en een snuifje zout
Spiesjes van gemaakt en geprobeerd om de gelijke stukken vlees aan dezelfde stokjes te krijgen.
BBQ gestookt op ongeveer 200 graden en vlees langs beide kanten 5 minuten laten garen.
Geserveerd met de kastanjepompoen puree en de komkommer
En een (lekker) flesje wijn.
Pluspunten:
- Lekker eten, zowel vlees als puree samen met het frisse van de komkommer.
- Makkelijk en vlug klaar te maken.
- Goede wijn.
Voor verbetering vatbaar:
- Had geen sausje voorzien en vrouwtje miste dat toch.
Herhalingsgevaar: Een zekerheid, zal dit ook een keer klaar maken met de bizon.
Kastanjepompoen voor de puree, komkommer geraspt en bereid volgens recept van bbquality en had nog een hertenrosbief in de diepvries liggen, dit klaargemaakt met de marinade van op de site. Dit geserveerd met een 'oude' fles wijn waar het bezinksel gefilterd werd.
De vleesjes gesneden en besprenkeld met peper en een snuifje zout
Spiesjes van gemaakt en geprobeerd om de gelijke stukken vlees aan dezelfde stokjes te krijgen.
BBQ gestookt op ongeveer 200 graden en vlees langs beide kanten 5 minuten laten garen.
Geserveerd met de kastanjepompoen puree en de komkommer
En een (lekker) flesje wijn.
Pluspunten:
- Lekker eten, zowel vlees als puree samen met het frisse van de komkommer.
- Makkelijk en vlug klaar te maken.
- Goede wijn.
Voor verbetering vatbaar:
- Had geen sausje voorzien en vrouwtje miste dat toch.
Herhalingsgevaar: Een zekerheid, zal dit ook een keer klaar maken met de bizon.