- Berichten
- 289
Hier is men erg tevreden over hoe ik biefstuk als reverse sear doe, dus nog maar weer een keer in de herhaling. Het vlees van vandaag: de Lidl "Solomilo" uit de Zuid-Amerikaanse week. Deze actieweek liep afgelopen woensdag af, maar ze hadden er nog genoeg liggen bij de Lidl hier, dus gisteren een gehaald (en vandaag weer een, maar dat wordt voor iets anders) en vandaag bereid. Ik had expres eentje gekozen met meer vet en dooradering (de meeste stukken leken vrij mager), zodat ik dat er af kon snijden en uitbakken. De entrecote heb ik ingerubt met "Rudy's Rub" uit Texas en daarna indirect gedaan.
Als eerste: vet uitbakken. Het afgesneden vet, plus wat er nog aan zat eerst in een hete gietijzeren pan eerst even uitgebakken zodat ik er daarna wat paprika en uien in kon bakken (want dat is gewoon heel erg lekker). Toen gegaard tot 50 en nog even snel geschroeid.
Misschien had ik het het *net* 1 of 2 graden minder moeten laten garen, maar het was nog steeds heel erg lekker.
Als eerste: vet uitbakken. Het afgesneden vet, plus wat er nog aan zat eerst in een hete gietijzeren pan eerst even uitgebakken zodat ik er daarna wat paprika en uien in kon bakken (want dat is gewoon heel erg lekker). Toen gegaard tot 50 en nog even snel geschroeid.
Misschien had ik het het *net* 1 of 2 graden minder moeten laten garen, maar het was nog steeds heel erg lekker.