- Berichten
- 91
Vandaag op de masterbuilt oosters buikspek gemaakt.
Was de eerste keer maar erg lekker.
De marinade heb ik van Marcel Nasq afgekeken en is een aanrader.
Het was een stuk van 500 gran zonder zwoerd.
Gisteren de marinade gemaakt en het buikspek in een ziplock zak in de koekskast laten intrekken.
Vandaag op de q
Low and slow op ongeveer 120 graden laten garen. Hij heeft er bijna 5 uur over gedaan(en het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf)
Voor wat extra smaak een stukje maple rookhout toegevoegd. (Ik dacht esdoorn,Japanse esdoorn,oosters)
Daarna op een broodje met zoetzure komkommer en klaar.
Heerlijk.
Was de eerste keer maar erg lekker.
De marinade heb ik van Marcel Nasq afgekeken en is een aanrader.
Het was een stuk van 500 gran zonder zwoerd.
Gisteren de marinade gemaakt en het buikspek in een ziplock zak in de koekskast laten intrekken.
Vandaag op de q
Low and slow op ongeveer 120 graden laten garen. Hij heeft er bijna 5 uur over gedaan(en het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf)
Voor wat extra smaak een stukje maple rookhout toegevoegd. (Ik dacht esdoorn,Japanse esdoorn,oosters)
Daarna op een broodje met zoetzure komkommer en klaar.
Heerlijk.