Hallo allen,
Momenteel bereid ik naar tevredenheid mijn bbq-maaltjes op mijn Weber. Ik leg er vaak stukken vlees op die lange tijd op lagere temperatuur garen. Wat me na een paar jaar een beetje begint te irriteren is het tussendoor moeten bijvullen met nieuwe/warme briketten of houtskool omdat de temperatuur inkakt na een tijd.
Ik kreeg daarover de opmerking dat dit bij een Kamado geen issue is. Echter heb ik al vanaf het begin gedacht dat een Green Egg of Kamado voor mij gewoon te duur is. Ik heb geen 1200-1500 euro over voor een barbecue. Echter kwam ik onlangs Kamado modellen van 500-600 tegen. Zijn deze modellen dan kwalitatief echt een stuk minder of wat zit daar achter?
Weet iemand een merk of model die qua prijs/kwaliteit verhouding goed is wat een optie zou kunnen zijn? Ik weiger nog steeds meer dan 1000 euro uit te geven maar 500-600 is nog te overzien als ik even wat geld opzij zet
Momenteel bereid ik naar tevredenheid mijn bbq-maaltjes op mijn Weber. Ik leg er vaak stukken vlees op die lange tijd op lagere temperatuur garen. Wat me na een paar jaar een beetje begint te irriteren is het tussendoor moeten bijvullen met nieuwe/warme briketten of houtskool omdat de temperatuur inkakt na een tijd.
Ik kreeg daarover de opmerking dat dit bij een Kamado geen issue is. Echter heb ik al vanaf het begin gedacht dat een Green Egg of Kamado voor mij gewoon te duur is. Ik heb geen 1200-1500 euro over voor een barbecue. Echter kwam ik onlangs Kamado modellen van 500-600 tegen. Zijn deze modellen dan kwalitatief echt een stuk minder of wat zit daar achter?
Weet iemand een merk of model die qua prijs/kwaliteit verhouding goed is wat een optie zou kunnen zijn? Ik weiger nog steeds meer dan 1000 euro uit te geven maar 500-600 is nog te overzien als ik even wat geld opzij zet
