BasBQ
Beef en Steak

een luxe probleem...

lionart

Tondelzoeker
Berichten
12
Ik ben op zoek naar een tweede kamado naast mijn Kamado Joe Classic, het hoeft geen nieuwe te zijn dus geef niet zo om garantieduur/service etc.
Ik heb op dit moment een Bastard Compact erbij staan maar heb een optie op een Grill Guru Medium, nu kan ik ze niet beide houden dus de keuze is The Bastard houden of die verkopen en de Grill Guru houden... kwaliteit vs oppervlak zeg maar.
 
Waarom 2x kamado? Weber 57 voor veel gril oppervlakte
En je kunt er indien nodig ook indirect op bbq-en
 
Waarom 2x kamado? Weber 57 voor veel gril oppervlakte
En je kunt er indien nodig ook indirect op bbq-en
Met name voor het maken van bijgerechten zoals gratin, burnt ends etc.. als de grote bezet is door bijv. rotisserie
en een Weber past niet op mijn buitenkeuken (zie profiel foto :))
 
Ik zou voor oppervlak gaan. Bastard is nog wat waard in de verkoop en de grill guru kan prima wat jaartjes mee. Niets zo vervelend als tekort aan oppervlakte.
 
Allebei verkopen en een 2e classic erbij kopen.
Kan je lekker je accessoire ook in beide gebruiken.

;)
 
Ik heb uiteindelijk een Bastard Medium erbij gekocht. Erg blij mee
 
Ik zou voor oppervlak gaan. Bastard is nog wat waard in de verkoop en de grill guru kan prima wat jaartjes mee. Niets zo vervelend als tekort aan oppervlakte.

Dat zie ik nu net anders. Als je gehele menu's maakt, en deze vaak op andere temperaturen zitten, dan gaat dat makkelijker met meer BBQ's ipv 1 grote BBQ :geek: En als je maar 1 ding maakt voor heel veel mensen, kan je ook 2 Q's voor hetzelfde aansteken en heb je dus ook een groter oppervlak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan