- Berichten
- 77
Nadat ik eerder deze week mijn meubel voor mijn bbq binnen had gekregen wist mijn vriendin mij gisteren enorm te verrassen.
Ik had nog een spit op mijn wensenlijstje staan en toen ik uit mijn werk kwam laat deze dus keurig op het meubel op mij te wachten
. Uiteraard moet deze meteen gebruikt worden dus liggen er aan wat lappen procureur in de marinade voor een heerlijke gyros vanavond. Mij heb ik een paar vragen, hoe werken jullie met een spit?
Direct of indirect?
Deksel open of dicht tijdens de bereiding?
Zetten jullie er een lekbakje onder en zo ja waar ga ik deze zetten?
Van tijd tot tijd de gyros afsnijden had ik al eerder gelezen. Hoe houden jullie dit dan warm want ik wil bij voorkeur alles in een keer op tafel zetten.
Kortom ik ben even op zoek naar wat tips om mijn dit zo goed mogelijk te gebruiken..
Bvd voor de reacties.
Verstuurd vanaf mijn DN2103 met Tapatalk
Ik had nog een spit op mijn wensenlijstje staan en toen ik uit mijn werk kwam laat deze dus keurig op het meubel op mij te wachten

Direct of indirect?
Deksel open of dicht tijdens de bereiding?
Zetten jullie er een lekbakje onder en zo ja waar ga ik deze zetten?
Van tijd tot tijd de gyros afsnijden had ik al eerder gelezen. Hoe houden jullie dit dan warm want ik wil bij voorkeur alles in een keer op tafel zetten.
Kortom ik ben even op zoek naar wat tips om mijn dit zo goed mogelijk te gebruiken..
Bvd voor de reacties.

Verstuurd vanaf mijn DN2103 met Tapatalk
Laatst bewerkt: