- Berichten
- 5.222
Vandaag maar eens lekker Amerikaans gekookt.
Eerst de procureur in stukken gesneden en in de rub gezet, gekozen voor noskos sparerib rub.
Toen Joe aangemaakt met wat kersenhout en alles erop gelegd.
Toen dit een uurtje onderweg was de bbq beans erbij gezet.
Dit ging allemaal heel lekker.
Waar ik me gruwelijk in vergist heb is de tijd dat het duurt om bij 75 graden te komen, achteraf eigenlijk logisch, bij pulled pork blijft hij ook hangen.
Toen het allemaal rond de 70/75 zat alles in een bak met bbq saus en appelsap gelegd en door laten garen tot 95 graden.
Nu heb ik ook zo ongeveer de aardappelen erbij gezet.
Deze heb ik ingesneden en met een flinke klodder kruidenboter erop in een bakje gelegd.
Na een half uurtje werden ze wat droger en heb ik ze opnieuw ingesmeerd.
De bbq beans gingen al lekker.
Toen de bonen klaar waren heb ik deze eraf gehaald en voor de aardappelen alvast een schaal erbij gezet, dan hebben ze dadelijk een warme landing.
Toen ook de aardappelen eraf gehaald en alles klaar gemaakt om te grillen.
Nu nog een paar minuutjes het vlees gegrild en alles was klaar.
AAN TAFEL!!!
Het was weer heerlijk.
Eerst de procureur in stukken gesneden en in de rub gezet, gekozen voor noskos sparerib rub.
Toen Joe aangemaakt met wat kersenhout en alles erop gelegd.
Toen dit een uurtje onderweg was de bbq beans erbij gezet.
Dit ging allemaal heel lekker.
Waar ik me gruwelijk in vergist heb is de tijd dat het duurt om bij 75 graden te komen, achteraf eigenlijk logisch, bij pulled pork blijft hij ook hangen.
Toen het allemaal rond de 70/75 zat alles in een bak met bbq saus en appelsap gelegd en door laten garen tot 95 graden.
Nu heb ik ook zo ongeveer de aardappelen erbij gezet.
Deze heb ik ingesneden en met een flinke klodder kruidenboter erop in een bakje gelegd.
Na een half uurtje werden ze wat droger en heb ik ze opnieuw ingesmeerd.
De bbq beans gingen al lekker.
Toen de bonen klaar waren heb ik deze eraf gehaald en voor de aardappelen alvast een schaal erbij gezet, dan hebben ze dadelijk een warme landing.
Toen ook de aardappelen eraf gehaald en alles klaar gemaakt om te grillen.
Nu nog een paar minuutjes het vlees gegrild en alles was klaar.
AAN TAFEL!!!
Het was weer heerlijk.