- Berichten
- 11
Vandaag eerste low 'n slow op kamado, deze heb ik nog maar recent aangekocht.
Ik maak de pulled Pork net ietsje anders, de dames hier vinden de Bark niet zo een aantrekkelijk ding dus ik smeer mijn spieringgebraad (procureur) niet in met saus.
Ongeveer 4 uurtjes op 110 graden, kern was rond de 72 graden. Dus ingepakt en laten verder garen. Na een uurtje of 3 de test met de prikker (en thermometer) en dan was ie top. Half uurtje op kamado laten liggen met aluminiumfolie open en dan laten rusten.
Resultaat was supermals vlees, sappig en mooie kleurschakeringen. Simpel maar o zo lekker.
Wat Alabama white sauce erbij en wat groenten...

Ik maak de pulled Pork net ietsje anders, de dames hier vinden de Bark niet zo een aantrekkelijk ding dus ik smeer mijn spieringgebraad (procureur) niet in met saus.
Ongeveer 4 uurtjes op 110 graden, kern was rond de 72 graden. Dus ingepakt en laten verder garen. Na een uurtje of 3 de test met de prikker (en thermometer) en dan was ie top. Half uurtje op kamado laten liggen met aluminiumfolie open en dan laten rusten.
Resultaat was supermals vlees, sappig en mooie kleurschakeringen. Simpel maar o zo lekker.
Wat Alabama white sauce erbij en wat groenten...

