BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork - Kamado

 

Svekke

Tondelzoeker
Berichten
11
Vandaag eerste low 'n slow op kamado, deze heb ik nog maar recent aangekocht.
Ik maak de pulled Pork net ietsje anders, de dames hier vinden de Bark niet zo een aantrekkelijk ding dus ik smeer mijn spieringgebraad (procureur) niet in met saus.
Ongeveer 4 uurtjes op 110 graden, kern was rond de 72 graden. Dus ingepakt en laten verder garen. Na een uurtje of 3 de test met de prikker (en thermometer) en dan was ie top. Half uurtje op kamado laten liggen met aluminiumfolie open en dan laten rusten.

Resultaat was supermals vlees, sappig en mooie kleurschakeringen. Simpel maar o zo lekker.

Wat Alabama white sauce erbij en wat groenten... 👌👌

IMG_20230107_175326.jpg


IMG_20230107_175322.jpg


IMG_20230107_172817.jpg


IMG_20230107_140008.jpg
 
Pulled pork, altijd fijn. Creatieve manier ook.
 
Pulled pork is altijd lekker!

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Ziet er prima uit. Gefeliciteerd met je knor.
 
Geserveerd met Alabama White Sauce :love:
Dat heb ik nog nooit gedaan, maar als je je pp niet insmeert met bbq saus Is dat goed te doen natuurlijk.
Alabama White Sauce is hier een absolute favoriet

Gefeliciteerd met je sticker
 
Terug
Bovenaan Onderaan