- Berichten
- 175
Goedemorgen allemaal,
Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie.
Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing.
Was het een succes? Ja en nee....
Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik nog een mee-eter kreeg dus had 1 rack ribben uit de vriezer gehaald (dunner bevleesd)
De ribs heb ik op het kleinste botje wegsnijden verder niks bijzonders mee gedaan... peper zout knoflook mengsel erop en zo in de rotisserie gedaan.
Dat heb ik 2,5 uur laten draaien met directe hitte, volgens het recept.
De dik bevleesde spareribs waren heerlijk.... maar die dunnen was gecremeerd
Niet erg was toch uit eindelijk genoeg bleek maar toch kreeg ik het benauwd hoor...
Had er frietjes en salade bij gedaan en huisgemaakte bbq sauzen.
Dus next time.... zelfde dikte spareribs is wel gewenst
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Een week of 2 geleden heb ik voor mijzelf wat nieuws geprobeerd volgens het recept van Pitmaster X. Spareribs op de rotisserie.
Met 2 soorten bbq saus.... een met honing een zonder honing.
Was het een succes? Ja en nee....
Kreeg overwacht daags ervoor te horen dat ik nog een mee-eter kreeg dus had 1 rack ribben uit de vriezer gehaald (dunner bevleesd)
De ribs heb ik op het kleinste botje wegsnijden verder niks bijzonders mee gedaan... peper zout knoflook mengsel erop en zo in de rotisserie gedaan.
Dat heb ik 2,5 uur laten draaien met directe hitte, volgens het recept.
De dik bevleesde spareribs waren heerlijk.... maar die dunnen was gecremeerd

Niet erg was toch uit eindelijk genoeg bleek maar toch kreeg ik het benauwd hoor...
Had er frietjes en salade bij gedaan en huisgemaakte bbq sauzen.
Dus next time.... zelfde dikte spareribs is wel gewenst









Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk