- Berichten
- 608
Vandaag stond er picanha op het menu. Was de 1ste keer. Eerst de chimichurri gemaakt. Vervolgens de picanha ingesneden en ingesmeerd met olijfolie, verse tijm, rozemarijn en knoflook. Even een uurtje laten staan.
De Q opgestookt naar indirect 140 gr en de picanha erop. Laten liggen tot een kern van 46 gr. Daarna even laten rusten. Toen op het gietijzer en ongeveer 5 minuten direct gegrild.
Opgediend met salade en aardappeltjes. De picanha was lekker maar niet helemaal mals. Dat viel een beetje tegen. Weet niet waar dat aan lag
De Q opgestookt naar indirect 140 gr en de picanha erop. Laten liggen tot een kern van 46 gr. Daarna even laten rusten. Toen op het gietijzer en ongeveer 5 minuten direct gegrild.
Opgediend met salade en aardappeltjes. De picanha was lekker maar niet helemaal mals. Dat viel een beetje tegen. Weet niet waar dat aan lag