- Berichten
- 3.167
Je kent het vast wel.
Bijna middernacht, en je verspilt je tijd door eindeloos te scrollen in instagram reels, of youtube shorts.. bende.
9/10 keer stop je, kijk je op de klok en is het al veel te laat.. boven alles: je bent helemaal niks wijzer geworden van wat je gezien hebt.
Afijn, zo ook ik, maar er kwam er een voorbij..
Een leuke variant op Beer Can Chicken die mij direct een vakantiegevoel bracht..
Maar waarom? Ik weet het niet.. IK WEET HET NIET!?
Eerst begonnen we met een blik bier te drinken, want een vol blikje werkt niet weten we allemaal.
Vervolgens snijden wij een citroen doormidden, pakken de kip erbij..
We stoppen de citroen helften onder de huid, tegen de borstfilets aan.
Ja zo ja.
Kruiden.. hmm we doen eens Picadillo van Jonnie Boer.
Erg lekker om mexicaans achtige tostada's te maken bijvoorbeeld..
Althans, daar gebruiken wij hem meestal voor, maar nu ging hij over de kip.
Een braadslede gevuld met bak aardappeltjes, en daarin ging de kip op het blik staan
(Geen foto van t blikje eronder, maar jullie snappen wel dat die kip niet (meer) uitzichzelf zit hé)
Er begint wat te dagen.. MAAR IK WEET T NOG STEEDS NIET.
We gaan maar gauw verder.
BGE indirect op een graad of 180..
Braadslede met ons trotse kippetje erin.
We zijn er bijna.
Thermometer zei piep! Thermapen zei nooono. Thermometer opnieuw geprikt: die zei ook NON!
Maar toen hij er uiteindelijk was..
En toen schoot het mij te binnen.
Dat was het! Het vakantie gevoel.
Zuid-Frankrijk, de Provence.. De witte strandjes..
Het mooie strand (de aardappeltjes), de chicks (get it?) die daar lagen.
En jawel, een hoop top-less, want dat is normaal daar.
Voetjes in het strand, speelgoed mee, parasolletje uit tegen de wind, en bakken maar.
Ho, vergeet het zonnebrilletje niet! EN HET HOEDJE!
Even was het weer vakantie, bedankt voor het lezen!
Bijna middernacht, en je verspilt je tijd door eindeloos te scrollen in instagram reels, of youtube shorts.. bende.
9/10 keer stop je, kijk je op de klok en is het al veel te laat.. boven alles: je bent helemaal niks wijzer geworden van wat je gezien hebt.
Afijn, zo ook ik, maar er kwam er een voorbij..
Een leuke variant op Beer Can Chicken die mij direct een vakantiegevoel bracht..
Maar waarom? Ik weet het niet.. IK WEET HET NIET!?
Eerst begonnen we met een blik bier te drinken, want een vol blikje werkt niet weten we allemaal.
Vervolgens snijden wij een citroen doormidden, pakken de kip erbij..
We stoppen de citroen helften onder de huid, tegen de borstfilets aan.
Ja zo ja.
Kruiden.. hmm we doen eens Picadillo van Jonnie Boer.
Erg lekker om mexicaans achtige tostada's te maken bijvoorbeeld..
Althans, daar gebruiken wij hem meestal voor, maar nu ging hij over de kip.
Een braadslede gevuld met bak aardappeltjes, en daarin ging de kip op het blik staan
(Geen foto van t blikje eronder, maar jullie snappen wel dat die kip niet (meer) uitzichzelf zit hé)
Er begint wat te dagen.. MAAR IK WEET T NOG STEEDS NIET.
We gaan maar gauw verder.
BGE indirect op een graad of 180..
Braadslede met ons trotse kippetje erin.
We zijn er bijna.
Thermometer zei piep! Thermapen zei nooono. Thermometer opnieuw geprikt: die zei ook NON!
Maar toen hij er uiteindelijk was..
En toen schoot het mij te binnen.
Dat was het! Het vakantie gevoel.
Zuid-Frankrijk, de Provence.. De witte strandjes..
Het mooie strand (de aardappeltjes), de chicks (get it?) die daar lagen.
En jawel, een hoop top-less, want dat is normaal daar.
Voetjes in het strand, speelgoed mee, parasolletje uit tegen de wind, en bakken maar.
Ho, vergeet het zonnebrilletje niet! EN HET HOEDJE!
Even was het weer vakantie, bedankt voor het lezen!
Laatst bewerkt: