Vandaag weer eens pizza’s gemaakt van de burnhard Nero. Vorig jaar in de herfst deze pizza oven gekocht en sindsdien al een keer of 15 pizza’s meegemaakt. Ik stook hem altijd op met hout, het kan ook met pellets of houtskool (en optioneel via aparte module gas).
Eerst maar eens een 24 uur pizza bol gemaakt. Hier in huis vinden we dat wanneer het deeg minimaal 24u in de koelkast heeft gestaan gewoonweg lekkerder wordt.
Toen eerst maar eens een fikkie gestookt in de burnhard nero
Pizza’tje maken en beleggen. Voor mevrouw gekaramelisseerde rode ui en geitenkaas, voor mij pepperoni
En dan erin…
En het eindresultaat
Twee keer knipperen en de planken pizza waren weg
. Het heeft weer gesmaakt!
Eerst maar eens een 24 uur pizza bol gemaakt. Hier in huis vinden we dat wanneer het deeg minimaal 24u in de koelkast heeft gestaan gewoonweg lekkerder wordt.
Toen eerst maar eens een fikkie gestookt in de burnhard nero
Pizza’tje maken en beleggen. Voor mevrouw gekaramelisseerde rode ui en geitenkaas, voor mij pepperoni
En dan erin…
En het eindresultaat
Twee keer knipperen en de planken pizza waren weg
