- Berichten
- 487
Enige tijd geleden kwam ik onderstaand gerecht tegen op de site van Mele Best dus die ging de To do list op. Ik heb het gerecht nagenoeg gemaakt volgens het recept van Mele alleen heb ik de gyros kruiden vervangen voor Noskos the Greek.
Als eerste heb ik alle ingrediënten klaar gezet en gesneden en de mosselen schoongespoeld.
Ondertussen de Monolith opgestookt tot circa 180 C° En gelijk de DO erop zodat deze kon opwarmen. Vervolgens de gesnipperde uien even bakken Noskos the Greek erdoor roeren en de mosselen op het rooster gelegd.
Vervolgens de gesneden paprika, fijn gesneden knoflook en een blikje tomaten puree erdoor geroerd en even mee laten bakken.
Hierna kookroom toegevoegd en verkruimelde feta, wanneer de feta gesmolten is kunnen de mosselen erbij. Dit nog een paar minuten laten pruttelen en daarna aan tafel.
Tijdens het opruimen kwam ik erachter dat ik de bosuitjes vergeten was
.
Komt hier zeker vaker op tafel!
Als eerste heb ik alle ingrediënten klaar gezet en gesneden en de mosselen schoongespoeld.
Ondertussen de Monolith opgestookt tot circa 180 C° En gelijk de DO erop zodat deze kon opwarmen. Vervolgens de gesnipperde uien even bakken Noskos the Greek erdoor roeren en de mosselen op het rooster gelegd.
Vervolgens de gesneden paprika, fijn gesneden knoflook en een blikje tomaten puree erdoor geroerd en even mee laten bakken.
Hierna kookroom toegevoegd en verkruimelde feta, wanneer de feta gesmolten is kunnen de mosselen erbij. Dit nog een paar minuten laten pruttelen en daarna aan tafel.
Tijdens het opruimen kwam ik erachter dat ik de bosuitjes vergeten was

Komt hier zeker vaker op tafel!