- Berichten
- 290
INGREDIËNTEN
- 5 rode paprika's Samen ongeveer 1 kilo
- 1 grote aubergine
- 5 tenen knoflook
- 60 ml olijfolie van goede kwaliteit
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 eetlepel suiker
- zout en peper naar smaak
Eerst begonnen met het roosteren van paprika's:
en daarna wat aubergines (het eigenlijk recept zegt 1 grote, ik pakte 2 middelgrote, misschien is 1 lekkerder):
paprika's nog een tijdje laten stomen in een zak en daarna alles ontveld/uitgelepeld (kost veel tijd).
Wat knoflook in olie gebakken, bij de paprika, staafmixer er op en de andere ingrediënten (azijn, suiker, zout, peper) erbij. Uiteindelijk nog op het vuur wat laten bakken/prutten/indikken (wat ook de smaak verandert) en daarna in een pot en wat niet paste geserveerd op brood bij wat pinchitos morunos.
Laatst bewerkt door een moderator: