- Berichten
- 175
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt voor het BBQ weekend van de Miniclub.
Eerst de 2 procureurs getrimd, daarna geïnjecteerd met eigen gemaakte bbq saus. Daarna ap rub en bbq rub zelf samengesteld.
Op de pelletsmoker bij 135gr. tot een kern van 75 graden en daarna in aluminiumfolie verder laten garen tot een kern van 98 graden.
Heerlijk was die weer en de mensen van de Miniclub hebben ook genoten ervan.
Resultaat...... 5kg aan pulledpork helemaal op
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk

Eerst de 2 procureurs getrimd, daarna geïnjecteerd met eigen gemaakte bbq saus. Daarna ap rub en bbq rub zelf samengesteld.
Op de pelletsmoker bij 135gr. tot een kern van 75 graden en daarna in aluminiumfolie verder laten garen tot een kern van 98 graden.
Heerlijk was die weer en de mensen van de Miniclub hebben ook genoten ervan.
Resultaat...... 5kg aan pulledpork helemaal op







Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Laatst bewerkt: