- Berichten
- 2.779
Een collega was jarig en had mij gevraagd voor een rollade te maken en te bereiden .
Ik zij nee ,toen gaf hij mij de puppy blik toen zij ik ja
.
Hij had me zakgeld mee gegeven en heb bij de sligro 4,8 kg aan procureur mee genomen.
Deze thuis zondag gevlinderd en gekruid .
Met .
Olijfolie.
Lenteui.
Peper en zout .
Peterselie.
Rozemarijn.
Kurkuma.
En zwarte knoflook.
Voor wie niet weten wat zwarte knoflook is :
Is witte knoflook dat gefermenteerd is .
30 tot 40 dagen op 70/80 graden gehouden is .
Zeer zachte unieke smaak .
Vlees opgerold en gebonden en buitenkant met pp rub bestrooid.
1 dag in de koelkast gehad en maandag op de Bastard met een chunk kersenhout.
Vandaag ging het mee naar het werk ,
Inplakken gesneden met prikker en met olie bestreken.
Deze afgegrild op de weber E q en met een champignone saus geserveerd.
Daarvan foto vergeten te maken
Themp van de Q was 140 graden
De kern was 65 .
Ik zij nee ,toen gaf hij mij de puppy blik toen zij ik ja

Hij had me zakgeld mee gegeven en heb bij de sligro 4,8 kg aan procureur mee genomen.
Deze thuis zondag gevlinderd en gekruid .
Met .
Olijfolie.
Lenteui.
Peper en zout .
Peterselie.
Rozemarijn.
Kurkuma.
En zwarte knoflook.
Voor wie niet weten wat zwarte knoflook is :
Is witte knoflook dat gefermenteerd is .
30 tot 40 dagen op 70/80 graden gehouden is .
Zeer zachte unieke smaak .
Vlees opgerold en gebonden en buitenkant met pp rub bestrooid.
1 dag in de koelkast gehad en maandag op de Bastard met een chunk kersenhout.
Vandaag ging het mee naar het werk ,
Inplakken gesneden met prikker en met olie bestreken.
Deze afgegrild op de weber E q en met een champignone saus geserveerd.
Daarvan foto vergeten te maken

Themp van de Q was 140 graden
De kern was 65 .
Laatst bewerkt: