Soapy
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Hey barbecue fanaten!
Ik ben Michael, ben nu ongeveer een 1 jaar in het bezit van een Weber GBS 57 en een klein eitje van de Lidl (27cm als ik het goed heb). Na hier wat mooie foto's gezien te hebben van bbq meubels, heb ik er zelf ook een gemaakt. Dan sta je toch niet zo te hannessen
.
Nu heb ik nog een vraagje wat me al een tijdje bezig houdt:
Enige tijd geleden had ik teriyaki gehakt balletjes gemaakt. Ik was hier nogal uitgeschoten met de geraspte gember naar mijn mening. Hierdoor een flinke gember smaak, dat viel niet zo lekker bij mij.
Nu komt het vreemde. Vorige week had ik jalapeño cheddar balletjes gemaakt (zonder gember natuurlijk). Ik proefde dezelfde (vieze) smaak en kon ik alles weggooien want ik kreeg ze niet gegeten
.
Die smaak zal dus niet van de gember komen maar van iets anders. Nu heb bij beide bereidingen (op de GBS 57) gebruik gemaakt van kokosbriketten van de Boerenbond/PetsPlace. Kan het zijn dat daar de vreemde smaak vandaan komt?
Ik hoor graag jullie mening!
Mvg,
Michael
Ik ben Michael, ben nu ongeveer een 1 jaar in het bezit van een Weber GBS 57 en een klein eitje van de Lidl (27cm als ik het goed heb). Na hier wat mooie foto's gezien te hebben van bbq meubels, heb ik er zelf ook een gemaakt. Dan sta je toch niet zo te hannessen

Nu heb ik nog een vraagje wat me al een tijdje bezig houdt:
Enige tijd geleden had ik teriyaki gehakt balletjes gemaakt. Ik was hier nogal uitgeschoten met de geraspte gember naar mijn mening. Hierdoor een flinke gember smaak, dat viel niet zo lekker bij mij.
Nu komt het vreemde. Vorige week had ik jalapeño cheddar balletjes gemaakt (zonder gember natuurlijk). Ik proefde dezelfde (vieze) smaak en kon ik alles weggooien want ik kreeg ze niet gegeten

Die smaak zal dus niet van de gember komen maar van iets anders. Nu heb bij beide bereidingen (op de GBS 57) gebruik gemaakt van kokosbriketten van de Boerenbond/PetsPlace. Kan het zijn dat daar de vreemde smaak vandaan komt?
Ik hoor graag jullie mening!
Mvg,
Michael