- Berichten
- 538
Ik had nog een stukje buikspek liggen in de vriezer en die moest er maar eens aan geloven.
Gisteravond gemarineerd in de ketjap manis en honing. Vanmiddag op de bbq met een stukje beuken hout en een stukje rode wijnvat hout.
Ongeveer bij 70 graden ingepakt met wederom honing en ketjap erop en door tot 93 graden kern.
Ondertussen appels geschild en cederhout geweekt in water.
Beetje citroensap en kaneelsuiker en kaneel op de appels en ook op de bbq totdat ze mooi zacht waren. Daarna gepureerd. Ben eigenlijk nooit een fan van zelf gemaakte appelmoes maar dit is toch wel erg lekker!!
Buikspek op zich ook goed gelukt maar was wel beetje zachter als ik had gehoopt. Daarbij ook nog een paar jalapeno cheddar worstjes erbij! Lekker gegeten al met al.
Dank voor de aandacht

Gisteravond gemarineerd in de ketjap manis en honing. Vanmiddag op de bbq met een stukje beuken hout en een stukje rode wijnvat hout.
Ongeveer bij 70 graden ingepakt met wederom honing en ketjap erop en door tot 93 graden kern.
Ondertussen appels geschild en cederhout geweekt in water.
Beetje citroensap en kaneelsuiker en kaneel op de appels en ook op de bbq totdat ze mooi zacht waren. Daarna gepureerd. Ben eigenlijk nooit een fan van zelf gemaakte appelmoes maar dit is toch wel erg lekker!!
Buikspek op zich ook goed gelukt maar was wel beetje zachter als ik had gehoopt. Daarbij ook nog een paar jalapeno cheddar worstjes erbij! Lekker gegeten al met al.
Dank voor de aandacht

