- Berichten
- 695
Hoi..
Laatst een interessant filmpje van guga gezien..hij gebruikt cola om een steak malser te maken..aangezien cola erg zuur is vanzichzelf..
Aan het einde kwamen ze tot de conclusie dat dit werkt..maar vertrouwen is goed..controleren nog beter..dus lets douu ittt
Ik had nog een stugge beimer ribeye..dus die konden we mooi gebruiken..
Dit was hem..
Hier ff de cola marinade
Nou 6 uurtjes later mocht die er uit
Uurtje drogen in de koelkast..
Zout peper en knoflookpoeder
En op de joe
Grappig zo kleurtje toch
Nou meteen mijn nieuwe peko houtskool gebruik..
Met kleine 30 minuten was onze steak 49 graden.
Tijd om de joe op te stoken met de grill grates er in.
Nou hier op de plank
We aten er spinazie stamppot bij.. helaas hier geen foto van..
Maar nu de ham vraag..hoe was het??
Nou bijzonder wel.. ik kan zeggen dat dit zeker werkt..de steak had een zachter mondgevoel.
Het vlees smaakte ook nog goed naar vlees..alleen de vetjes hadden een zoete vleug.
Ik heb nog een paar kilo aan minder goede ribeye liggen..die gaan zeker deze behandeling krijgen..maar dan misschien toch 1 uur minder lang ivb de zoete toets in het vet.
Bedankt voor het lezen.
Laatst een interessant filmpje van guga gezien..hij gebruikt cola om een steak malser te maken..aangezien cola erg zuur is vanzichzelf..
Aan het einde kwamen ze tot de conclusie dat dit werkt..maar vertrouwen is goed..controleren nog beter..dus lets douu ittt
Ik had nog een stugge beimer ribeye..dus die konden we mooi gebruiken..
Dit was hem..
Hier ff de cola marinade
Nou 6 uurtjes later mocht die er uit
Uurtje drogen in de koelkast..
Zout peper en knoflookpoeder
En op de joe
Grappig zo kleurtje toch
Nou meteen mijn nieuwe peko houtskool gebruik..
Met kleine 30 minuten was onze steak 49 graden.
Tijd om de joe op te stoken met de grill grates er in.
Nou hier op de plank
We aten er spinazie stamppot bij.. helaas hier geen foto van..
Maar nu de ham vraag..hoe was het??
Nou bijzonder wel.. ik kan zeggen dat dit zeker werkt..de steak had een zachter mondgevoel.
Het vlees smaakte ook nog goed naar vlees..alleen de vetjes hadden een zoete vleug.
Ik heb nog een paar kilo aan minder goede ribeye liggen..die gaan zeker deze behandeling krijgen..maar dan misschien toch 1 uur minder lang ivb de zoete toets in het vet.
Bedankt voor het lezen.