- Berichten
- 2.982
Ik kan er niets aan doen, maar dit recept is gewoon erg lekker. Te lekker om niet te delen en een must make voor de mensen met spit.
Bij de Hanos een mooi stuk Gaasterland procureur gehaald.
Deze gelijk in plakken gesneden.
Eerst de groente snijden voor de marinade.
Pepertjes, knoflook, uien, citroen en 1 limoen. Dit mengen met olie en azijn. Hierna het vlees in de marinade en een nachtje in de koelkast.
De volgende dag uit de marinade gehaald (marinade opvangen om tussendoor het vlees mee te bestrijken) en de plakken in de rub gezet.
Aan het spit geregen en met 150 graden voor 2 uur op de Q.
Turks brood er bij, sla en zelf gemaakte tzaziki.
Simpel, maar echt super lekker.
Bij de Hanos een mooi stuk Gaasterland procureur gehaald.
Deze gelijk in plakken gesneden.
Eerst de groente snijden voor de marinade.
Pepertjes, knoflook, uien, citroen en 1 limoen. Dit mengen met olie en azijn. Hierna het vlees in de marinade en een nachtje in de koelkast.
De volgende dag uit de marinade gehaald (marinade opvangen om tussendoor het vlees mee te bestrijken) en de plakken in de rub gezet.
Aan het spit geregen en met 150 graden voor 2 uur op de Q.
Turks brood er bij, sla en zelf gemaakte tzaziki.
Simpel, maar echt super lekker.