- Berichten
- 245
Vandaag bij de lokale Turkse slager vleugeldeeltjes gekocht.
Mooie traditionele slager. Doet echt álles nog zelf.
Heel veel slagers slachten zelf niets meer, maar portioneren alleen maar vlees dat in grote delen gevacumeerd binnenkomt.
Deze man verstaat zijn vak nog! En dat steun ik met veel liefde! Laat 't ambacht niet verloren gaan!
Nou, genoeg positief geklets. Over tot de orde van de dag. Ik ben blij met mijn slager!
Paar kilootjes vleugeldeeltjes gekocht, gekruid en gevacumeerd. Dan kan ik 't uiteraard niet laten om toch weer even die BBQ aan te steken
Mooie traditionele slager. Doet echt álles nog zelf.
Heel veel slagers slachten zelf niets meer, maar portioneren alleen maar vlees dat in grote delen gevacumeerd binnenkomt.
Deze man verstaat zijn vak nog! En dat steun ik met veel liefde! Laat 't ambacht niet verloren gaan!
Nou, genoeg positief geklets. Over tot de orde van de dag. Ik ben blij met mijn slager!
Paar kilootjes vleugeldeeltjes gekocht, gekruid en gevacumeerd. Dan kan ik 't uiteraard niet laten om toch weer even die BBQ aan te steken
