- Berichten
- 750
Gisteren Pork Jerk gemaakt naar recept van @NasQ . Wat een heerlijke manier om procureur te bereiden. De grilsmaak, de heerlijke kruiden...
Ging alles perfect? Nee, gelukkig niet. Ik maakte dit prachtrecept op de wmt57 en dan is de afstand tussen de kolen en het vlees kort. Het vlees lag dus te lang direct, volgende keer ga ik indirect beginnen om boven de kolen te eindigen. Of andersom, daar moet ik nog even over nadenken.
Ook was het stuk procureur kleiner en had ik erg veel marinade. Dat had ik er een beetje af moeten halen voordat het het rooster op ging. Het droop op de kolen en doofde een deel van de kolen.
Bij 80/85 graden eraf gehaald. Dat mocht misschien iets hoger maar was prima zo.
Mooie smaakbeleving! Mooie grilsmaak en heerlijk kruidig. Echt een aanrader.
Leuk om zo'n multi inzetbaar stuk vlees op deze manier klaar te maken.
Volgende keer is ie weer beter en misschien wel nog lekkerder.
Ging alles perfect? Nee, gelukkig niet. Ik maakte dit prachtrecept op de wmt57 en dan is de afstand tussen de kolen en het vlees kort. Het vlees lag dus te lang direct, volgende keer ga ik indirect beginnen om boven de kolen te eindigen. Of andersom, daar moet ik nog even over nadenken.
Ook was het stuk procureur kleiner en had ik erg veel marinade. Dat had ik er een beetje af moeten halen voordat het het rooster op ging. Het droop op de kolen en doofde een deel van de kolen.
Bij 80/85 graden eraf gehaald. Dat mocht misschien iets hoger maar was prima zo.
Mooie smaakbeleving! Mooie grilsmaak en heerlijk kruidig. Echt een aanrader.
Leuk om zo'n multi inzetbaar stuk vlees op deze manier klaar te maken.
Volgende keer is ie weer beter en misschien wel nog lekkerder.
Laatst bewerkt: