- Berichten
- 1.437
In mijn vriendenkring bevindt zich een brouwer en ik kreeg van hem een mooi pakketje met 31 verschillende moutsoorten.
Omdat er ook gerookte mout bestaat, stelden we ons de vraag ... kan mout op zichzelf gebruikt worden om vlees/vis/kaas mee te roken
Aangezien het gebruikte type mout een bepalende invloed heeft op oa de smaak en kleur van bier is de vraag kan mout bijdragen tot een extra smaak wanneer je deze zou gebruiken om koud mee te roken.
Heeft iemand hier al mee geëxperimenteerd?
Zou mout puur te gebruiken zijn in een CSG of meng je dit dan best met een vrij neutrale rookmot?
Dit is een overzicht met alle soorten mout die in het pakket zitten, zijn pakketjes van een 30-40g
Hier wat meer ingezoomd op de verschillende soorten
Omdat er ook gerookte mout bestaat, stelden we ons de vraag ... kan mout op zichzelf gebruikt worden om vlees/vis/kaas mee te roken
Aangezien het gebruikte type mout een bepalende invloed heeft op oa de smaak en kleur van bier is de vraag kan mout bijdragen tot een extra smaak wanneer je deze zou gebruiken om koud mee te roken.
Heeft iemand hier al mee geëxperimenteerd?
Zou mout puur te gebruiken zijn in een CSG of meng je dit dan best met een vrij neutrale rookmot?
Dit is een overzicht met alle soorten mout die in het pakket zitten, zijn pakketjes van een 30-40g
Hier wat meer ingezoomd op de verschillende soorten
Laatst bewerkt: