Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Low and slow is echt een fluitje van een cent op de barillo met de minion methode en ecobrassa kokos briketten. Van 3-2-1 ribs tot pulledpork sessies van 8/9 uur. Ik doe al een jaar ( en echt het hele jaar door) niet anders.Maat van mij heeft hem ook en superveel problemen met zn temp mngt. Low and slow gaat hier niet op lukken. Hij gebruikt hem als “old school” bbq, dus kap open en searen. Model van 2020.
Hij is verstandig geworden en heeft een kamado besteld.
2 kanten indirect lijkt me niet werken vanwege de trek (lucht)je moet creëren als de klep dicht is. Ik doe mijn kolen altijd rechts naast de onderste luchtroosters en dan links bovenin ook mijn luchtrooster open. Je hebt dan wel een voor bbq begrippen groot stuk ( 2 roosters waar je indirect op kan bereiden) er zal wel temperatuur verschil in dat stuk zitten.Ik ben me nog aan het verdiepen in de Barilo. Het model spreekt me aan, en zeker de setup zoals jij die hier toont. Op twee kanten indirect. Ik lees veel problemen met temperatuur management. Ik ben echter benieuwd of dat met de nieuwe versie beter is geworden. Daar zitten extra, beter geplaatste luchtgaten in. Zelf heb ik helaas nog geen ervaring met deze BBQ, en kan je daar dus niet verder mee helpen.
Ik heb gaatjes in de asbak geboord voor een betere lucht toevoer en er een hapje uitgeslepen.Zijn er meer BBQ fanaten die een Boretti Barilo gebruiken?
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en mogelijke modificatie's op de BBQ.
EenschTja, af fabriek moet een BBQ gewoon zn werk doen, zonder dat je moet gaan boren/slijpen etc.
Zondere enige mod gedaan te hebben, dooft de Barilo van mijn maat bij de klep dicht, en das niet goed.