Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dankje, nog wat bordjes erbij voor de aankleding en mijn kruiden bakje verplaatsen (ze vinden daar hangen iets te dicht bij mijn uitlaat van de barilloMooi plekje heb je daar.
We klagen daarom ook maar nietEn terwijl de Q brandt, het biertje koud staat een lekkere plons in het zwembad nemen. Fijn hoor.
Plus 1Ik moet in quarantaine mag ik dan bij jou
Daar hoop ik nog steeds op inderdaad!In dit part ook niet stil gezeten
misschien komen de genootschap bordjes weer, mooi stukkie aankleding dan
Bij het forum-merchandise onderdeel een oproep plaatsen en hopen dat er meerdere leden interesse hebben en Frits dan wilt bestellen. Als het nog mogelijk is natuurlijkDaar hoop ik nog steeds op
Tis een leuk ding en voor mij toendertijd de enige optie om pizza's rond de 300/400 graden af tebakken. Ik gebruik nu pellets en hardhout blokken. Pellets voor constante temp. En stukjes hardhout voor de vlammen ( boven warmte)Dat waren 3 prima verslagen met mooie kiekjes!
Hoe bevalt deze pizza oven? Hoe is deze in zijn verbruik? Stook je deze op pallets of ook houtskool? Moet je de pizza's in deze oven ook blijven draaien omdat het vuur van achter komt?
Ik maak nu namelijk pizza's op de KJ C2 en moet zeggen dat na een pizza of 8 het houtskool verbruik toch wel erg rap toe neemt![]()
Dat maakt het dan ook nog wel leuk denk ik.Tis een leuk ding en voor mij toendertijd de enige optie om pizza's rond de 300/400 graden af tebakken. Ik gebruik nu pellets en hardhout blokken. Pellets voor constante temp. En stukjes hardhout voor de vlammen ( boven warmte)
Ja ik moet als de temp boven de 300 is met bovenvlammen de pizza's om de 30/40 seconde draaien om verbrande delen te voorkomen.
Zuinig zijn ze niet, maar wat wil je op 400 graden.
Zak pellets van 9kg doe je wel een keer of 8/9 x 5 pizza's mee