hallo, ik heb een grill guru large en bak er graag pizza’s mee. Pizza’s bakken vraagt om een hoge temperatuur, maar ik krijg mijn kamado moeilijk boven de 300 graden. Veelal zelfs maar 250-275.
ik gebruik volgens mij goede kolen (golden flame, gele zak). Ik knikker de kamado goed vol. Met onder de schuif volledig open en de klep van het margrietwiel er zelfs helemaal af, krijg ik hem dan op 300. Doe ik het margrietwiel erop, maar wel helemaal open, dan zakt ie al naar 250.
setup: platesetter met rvs rooster. Op het rooster ligt de pizza steen.
pizza’s komen er prima af, maar vraag me gewoon af waarom ik de temperatuur niet hoger krijg. Doe ik iets verkeerd?
ik gebruik volgens mij goede kolen (golden flame, gele zak). Ik knikker de kamado goed vol. Met onder de schuif volledig open en de klep van het margrietwiel er zelfs helemaal af, krijg ik hem dan op 300. Doe ik het margrietwiel erop, maar wel helemaal open, dan zakt ie al naar 250.
setup: platesetter met rvs rooster. Op het rooster ligt de pizza steen.
pizza’s komen er prima af, maar vraag me gewoon af waarom ik de temperatuur niet hoger krijg. Doe ik iets verkeerd?