Ja ja. Hiervoor ook al wel eens gemaakt op de Nette Lette maar nooit echt foto’s van gemaakt. Dus dacht nieuwe Q dan maar beginnen met een BCC. 
dus lekker begonnen met de dame in te smeren met olie en een heerlijke rub. Daarna de Kamado met een beetje Dammers gevuld en aangestoken, nadat de wokkel uitgebrand was de plaat er in en het rooster er op. wow wat komt dat makkelijk op temp en wat is dat makkelijk te regelen. Even een paar minuten op +/- 180 graden en de dame op het vuur.
Na een uurtje was hij op 72 graden. Even gekeken en het vuur iets hoger gezet, met 76graden van de Q gehaald met lekkere appelmoes en patatjes op lopen peuzelen.
Morgen spare-ribs 3-2-1 methode nu al zin in.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			dus lekker begonnen met de dame in te smeren met olie en een heerlijke rub. Daarna de Kamado met een beetje Dammers gevuld en aangestoken, nadat de wokkel uitgebrand was de plaat er in en het rooster er op. wow wat komt dat makkelijk op temp en wat is dat makkelijk te regelen. Even een paar minuten op +/- 180 graden en de dame op het vuur.
Na een uurtje was hij op 72 graden. Even gekeken en het vuur iets hoger gezet, met 76graden van de Q gehaald met lekkere appelmoes en patatjes op lopen peuzelen.
Morgen spare-ribs 3-2-1 methode nu al zin in.
 
	 
			 
			 
 
		 .
. 
 
		 maar een tip voor de volgende x.. maak ook een foto van het vlees op de bbq
 maar een tip voor de volgende x.. maak ook een foto van het vlees op de bbq  
 
		

 
 
		
 
	 
	 
 
		 Zoals voorgaande leden al zeiden; geen straf hoor! Ziet er kiplekker uit!
 Zoals voorgaande leden al zeiden; geen straf hoor! Ziet er kiplekker uit! 
 
 
		 
 
		
 
 
		 gefeliciteerd met je Tok
 gefeliciteerd met je Tok 
