- Berichten
- 4.946
Beste BBQ genoten,
Vandaag weer eens lekker met de Q in de weer geweest. Tijdje geleden kwam ik op YT een filmpje van PitmasterX tegen. Die maakte ribs en stopte ze daarna in een curry. Dat sprak me enorm aan en wilde dat eens gaan maken. Toen kwam onze Marc met de curry uitdagen. Mooi excuus om er aan te beginnen. Daar gaan we.
Recept van PitmasterX. Heb ik van zijn site gehaald.
Ingerdienten
Marinade
Curry
Daar gaan we. Eerst dag van tevoren de ribs in de marinade gezet. Mooi een kruiden pasta gemaakt. Alles bij elkaar en met de staafmixer klein maken.
Dat ruikt nu al geweldig lekker. Ribs ingesmeerd en zo in de vacuümzak voor een nachtje.
Morgen verder...
Vandaag weer eens lekker met de Q in de weer geweest. Tijdje geleden kwam ik op YT een filmpje van PitmasterX tegen. Die maakte ribs en stopte ze daarna in een curry. Dat sprak me enorm aan en wilde dat eens gaan maken. Toen kwam onze Marc met de curry uitdagen. Mooi excuus om er aan te beginnen. Daar gaan we.
Recept van PitmasterX. Heb ik van zijn site gehaald.
Ingerdienten
- 2 baby back ribs
Marinade
- 100 grams of garlic paste
- 50 grams of ginger paste
- 3 tbsp of chili powder
- 2 tbsp of table salt
Curry
- 1 tbsp of vegetable oil
- 50 grs of butter
- 3 tbsp of garlic paste
- 200 grs of chopped onions
- 1 kilogram of sliced tomatoes
- 100 grs of cashew nuts
- 2 tbsp of garam masala
- 2 tbsp of sugar
- 4 tbsp of vinegar
- 200 grs of butter
- 1 tbsp of salt
- 2 tsp of chilli powder
Daar gaan we. Eerst dag van tevoren de ribs in de marinade gezet. Mooi een kruiden pasta gemaakt. Alles bij elkaar en met de staafmixer klein maken.
Dat ruikt nu al geweldig lekker. Ribs ingesmeerd en zo in de vacuümzak voor een nachtje.





Morgen verder...
Laatst bewerkt: