- Berichten
- 187
Gisteren was een mooie dag.
Samen met mijn maatje de kwalificatie gekeken van onze Max, pilsje erbij...heerlijk.
En dan komt de tijd om wat te eten.
Mijn vrouw had al het één en ander voorbereid zoals de Ranch dressing, Cheeky chicken rub en NY buffalo sauce (pittig!
)
Nadat de kippendijen heerlijk in een flinke hoeveelheid rub waren gezet heb ik de Q op 130 graden laten komen, twee chunks kersen erin en wachten tot een kern van 72 graden.
Even afkoelen en uit elkaar trekken (pulled chicken). Dit door de dressing en in de tussentijd de BBQ naar 180 graden.
Het mengsel in de Skillet (paella pan) gedaan, even aftoppen met wat blauwe kaas en terug voor een klein uurtje.
Hierna konden we genieten van een heerlijke hap wat perfect paste bij een koud pilsje. Stukjes pita, stokbrood en nacho's en aanvallen maar.
Het was heerlijk!! Een super leuk gerechtje om eens op tafel te zetten als je strakjes met de warme avonden in de tuin zit met wat vrienden.
CHEERS!!
Samen met mijn maatje de kwalificatie gekeken van onze Max, pilsje erbij...heerlijk.
En dan komt de tijd om wat te eten.
Mijn vrouw had al het één en ander voorbereid zoals de Ranch dressing, Cheeky chicken rub en NY buffalo sauce (pittig!

Nadat de kippendijen heerlijk in een flinke hoeveelheid rub waren gezet heb ik de Q op 130 graden laten komen, twee chunks kersen erin en wachten tot een kern van 72 graden.
Even afkoelen en uit elkaar trekken (pulled chicken). Dit door de dressing en in de tussentijd de BBQ naar 180 graden.
Het mengsel in de Skillet (paella pan) gedaan, even aftoppen met wat blauwe kaas en terug voor een klein uurtje.
Hierna konden we genieten van een heerlijke hap wat perfect paste bij een koud pilsje. Stukjes pita, stokbrood en nacho's en aanvallen maar.
Het was heerlijk!! Een super leuk gerechtje om eens op tafel te zetten als je strakjes met de warme avonden in de tuin zit met wat vrienden.
CHEERS!!

Laatst bewerkt: