Dit is mijn eerste opzet voor een buiten keuken, hierbij ben ik uit gegaan van een KJ Classis 2 (stand alone), daar van is de hoogte tot de deksel 43 Cm, waardoor ik eigenlijk een werkhoogte creëer van ca. 90 Cm.
Idee is als volgt:
50x50x2 MM vierkante buis koker van blankstaal, na het in elkaar zetten wordt deze in de poeder coat gezet tegen het roesten.
Eiken hout, 40 Mm dik
Afmetingen: 220 Cm x 75 Cm x 90 Cm
1 deel met een kastje van 70x80 Cm (links)
1 deel voor de kamado van 60x43 Cm (midden)
1 deel met open ruimte van 70x37 Cm + 70x38 Cm (rechts)
Hoogte zal wel iets hoger worden, omdat er nog verstelbare pootjes onder moeten en ik heb in de tekening het hout niet mee gerekend. In praktijk zal die wel richting de 95-97 Cm gaan.
Omdat het meubel niet helemaal tegen de schuur gezet kan worden (ivm regengoot) ben ik uitgegaan van 75 Cm diepte, dan zou ik in theorie genoeg ruimte over moeten hebben om de deksel ook nog open te kunnen doen. Wat toch wel cruciaal is om überhaupt te kunnen BBQ-en
Als er iemand is met technisch inzicht (heb ik zelf niet) en een grote fout ziet in de eerste opzet hoor ik het uiteraard graag
!
*Edit* heb al een foutje ontdekt, werkhoogte is 36,8 Cm. Daardoor moet het midden stuk iets omhoog (wordt dan 32 Cm) en de onderste wordt 43 Cm
Idee is als volgt:
50x50x2 MM vierkante buis koker van blankstaal, na het in elkaar zetten wordt deze in de poeder coat gezet tegen het roesten.
Eiken hout, 40 Mm dik
Afmetingen: 220 Cm x 75 Cm x 90 Cm
1 deel met een kastje van 70x80 Cm (links)
1 deel voor de kamado van 60x43 Cm (midden)
1 deel met open ruimte van 70x37 Cm + 70x38 Cm (rechts)
Hoogte zal wel iets hoger worden, omdat er nog verstelbare pootjes onder moeten en ik heb in de tekening het hout niet mee gerekend. In praktijk zal die wel richting de 95-97 Cm gaan.
Omdat het meubel niet helemaal tegen de schuur gezet kan worden (ivm regengoot) ben ik uitgegaan van 75 Cm diepte, dan zou ik in theorie genoeg ruimte over moeten hebben om de deksel ook nog open te kunnen doen. Wat toch wel cruciaal is om überhaupt te kunnen BBQ-en
Als er iemand is met technisch inzicht (heb ik zelf niet) en een grote fout ziet in de eerste opzet hoor ik het uiteraard graag

*Edit* heb al een foutje ontdekt, werkhoogte is 36,8 Cm. Daardoor moet het midden stuk iets omhoog (wordt dan 32 Cm) en de onderste wordt 43 Cm
Laatst bewerkt: