Sorry dat ik gisteravond geen update geplaatst heb, maar na het eten/natafelen en de boel opruimen lokte het bedje wel heel erg. Ik had ook een beetje hoofdpijn, dus ik was er wel klaar mee voor die dag.
Afijn, waar het om gaat hier; was de brisket gelukt? Nou echt wel!
Als je al een tijdje meeleest hier op het forum gaat het toch kriebelen om zelf ook te maken en ik kan alleen maar zeggen; DOEN!
Het lijkt een heel gedoe, maar met een beetje gezond verstand en de hulp van de mensen hier (dank!) valt het reuze mee.
Er is nu nog maar zo'n vijf ons over, maar de rest verdween als sneeuw voor de zon

Het was echt heerlijk, de flat was aan de droge kant, maar niet te droog. Wat je ziet van de Aaron Franklins op deze wereld is dat het sap eruit loopt, maar dat was bij mij niet zo.
Het was echt een heel lekker stuk rund, super van smaak en een mooie rookring. Ook de bark was gewoon heel lekker, die coffeerub is een blijvertje.
Ik heb geen vergelijkingsmateriaal om te weten of de injectie verschil maakt, maar dat ga ik de volgende keer toch maar weer doen voor de zekerheid.
Wat iedereen hier het lekkerst vond waren toch de burnt ends, de saus was om het even, want beide werden geweldig gevonden.
Dit was wel mijn eerste brisket, maar niet de laatste, dat weet ik zeker.
Point snijden voor de burnt ends:
Twee verschillende bbq sausjes van Smokey Goodness erop
De burnt ends na drie kwartier op de Joe
De flat in plakjes gesneden die iets dikker dan een potlood waren:
