- Berichten
- 298
kipfilet gevuld met pesto en paturain.
ingrediënten
kipfilet
paturain
potje pesto
ontbijtspek
bbqsaus noskos original
ingrediënten rub
1 el zout
2 el bruine suiker
1 el gemalen komijn
1/2 el zwarte peper
2 el mosterd poeder
1 el Knoflook poeder
2 el paprika poeder
1 tl Cayennepeper
bereiding
Heb de kipfilet eerst gevlinderd.
Ingesmeerd aan 1 kant met de kruidenrub.
Op de andere kant eerst een laagje paturain en dan een laagje pesto.
Kipfilet opgerold en omwikkeld met spek.
bbq op temp van 150 indirect de kip gegrild met een stukje appel en kersen rookhout tot een kern temp van 65 graden. afgelakt met bbqsaus en 20 min katen doorgaren. eetsmakelijk
ingrediënten
kipfilet
paturain
potje pesto
ontbijtspek
bbqsaus noskos original
ingrediënten rub
1 el zout
2 el bruine suiker
1 el gemalen komijn
1/2 el zwarte peper
2 el mosterd poeder
1 el Knoflook poeder
2 el paprika poeder
1 tl Cayennepeper
bereiding
Heb de kipfilet eerst gevlinderd.
Ingesmeerd aan 1 kant met de kruidenrub.
Op de andere kant eerst een laagje paturain en dan een laagje pesto.
Kipfilet opgerold en omwikkeld met spek.
bbq op temp van 150 indirect de kip gegrild met een stukje appel en kersen rookhout tot een kern temp van 65 graden. afgelakt met bbqsaus en 20 min katen doorgaren. eetsmakelijk
Laatst bewerkt: