Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Schichtfleisch uit Dutch oven.
Voor schichtfleisch gebruik ik 2,5 kilo procureur, kilo uien, ontbijtspek, varkensrub, bleus hog bbq saus. Snij de procureur in steaks van 1 cm dik en bestrooi deze met de rub. Schil de uien en snij in schijven. Beleg de bodem van de Dutch oven met ontbijtspek, leg een steak tegen de zijkant van...www.bbqgenootschap.nl
heb je lappen of een heel stuk?
Ik heb in het verleden meerdere malen een procureur roast gemaakt. Gewoon goede rub erop, indirect op 100-125 garen tot kern 73. Super simpel en lekker.
Andere opties zijn st louis pork steaks https://www.bbq-nl.com/st-louis-pork-steaks/
Ook heel lekker!![]()
Pork steaks van de BBQ zoals Tootsie ze maakt bij Snow's BBQ
Dikke plakken procureur die je langzaam boven het vuur gaart, deze Pork Steaks zijn de specialiteit van Tootsie van Snow's BBQ in Texas!www.bbq-nl.com
Wat een tijd. Zet je dan je wekker midden in de nacht ofzoHier ook vorige week; hele procureur (bijna 3kg) indirect rond 100 graden tot 75 graden kern, alleen peper en zout en gemopt met Tootsie's mopsaus. Had wel even nodig...... ruim 14 uur en toen nog een uurtje rusten![]()
Wat een tijd. Zet je dan je wekker midden in de nacht ofzo
Ik wil woensdag de varkens procureur gebruiken om naast de aardappeltjes en groente te serveren.
Heeft iemand een lekker recept of ideeën? Ik heb er alleen maar pulled pork van gemaakt.
Klinkt ook lekker had nog niet van char siu gehoord, net het recept gekeken, lekker! Zo ook babi pangang! Ik ga ze onthoudenEn, wat is het geworden. Ik zie dat je een groot aantal overheerlijke opties aangeboden hebt gekregen.
Wellicht voor de volgende keer, tipje, Char siu of babi pangang.![]()