Richard Sellelof
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Vandaag heb ik een lekkere kabeljouwfilet gemaakt op een cederplankje. Nu vroeg ik me af of, en indien ja, hoe ik dit plankje het best bewaar.
Bedankt voor de reacties!
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Bedankt! Jammer, maar duidelijkIk gebruik ze 1 keer. Daarna gaan ze in de fik.
Lijkt mij ook geen probleem inderdaadals je ze met heet water en een inox sponsje schoon schuurt dan zijn ze gerust herbruikbaar.
Een echt kapblok bij de beenhouwer is ook in hout, wordt ook dagelijkse met een soort stalen borstel proper "geschuurd".
Een echt kapblok bij de beenhouwer is ook in hout, wordt ook dagelijkse met een soort stalen borstel proper "geschuurd".
Zou het toch best verwonderlijk vinden als rookplankje.nl aangeeft dat het kan, maar het uiteindelijk schadelijk is. Lijkt me niet goed voor de klandizieDat is wel iets ander hout dan het zachte en open cederhout. Maar goed, als je goed poetst zal het best gaan.
Zou het toch best verwonderlijk vinden als rookplankje.nl aangeeft dat het kan, maar het uiteindelijk schadelijk is. Lijkt me niet goed voor de klandizie![]()
Nouja daar ben ik niet altijd zeker vanAls de verkoper zegt dat het kan, dan kan het!![]()
Ik denk niet dat eventueel achterbleven bacteriën na 20 tot 25 min in 150 tot 185 graden nog veel doenVoor vlees en vis max 1 keer. Dan de fik erin.
Ga me niet ziek eten aan wat achtergebleven bacteriën.
Van het nog bruikbare deel (niet verkoolt) maak ik ook blokjes rookhout.Een keer weg ermee. Restje rookhout.
Betekend dat dan niet gewoon dat je te weinig eten maakt?+1 voor 1 keer gebruiken, mocht ik minder dan de helft van een plank nodig hebben wil ik een plank nog wel eens in 2en zagen. Zonde om meer dan de helft niet te gebruiken..