- Berichten
- 286
Ik zag Ralph hem vorige week maken op YouTube en wist eindelijk wat ik met mijn varkensfilet wilde doen.
Ik zag een stuk vlees van 4kg liggen, mega mooi stukkie bij de Makro dus die moest mee, lees; aanbieding/goedkoop en nog nooit zo'n lang stuk vlees in handen gehad! (Nou kan ik liegen, maar nee dat red ik niet).
Mooi stukje van 750gr gesneden, is schappelijk voor 2pers toch? Geen idee hoe machtig dit wordt, maar kleiner ziet er gewoon lullig uit en het ook wil ook wat (en de buurman anders ook wek).
Mooi in de rub gezet, daarna ingesneden, kaas erin (voor de test maar gelijk 3 verschillende; cheddar, mozzarella & pizzakaas), BBQ saus erin en vervolgens een mooi matje vlechten van Bacon!
Blokkie appelhout op de Q en afstellen. Verbaas mezelf wel eens hoe eigen je na verloop vd tijd wordt met je BBQ. Het afstellen is eigenlijk vrijwel altijd in 1 a 2 keer perfect en stabiel. (Vind trouwens de eucalyptus houtskool van Flames & Flavour geniaal stabiel! Mooi spul)
Geur jonguhhh... heerlijk!
2 uurtjes later, frietjes besteld en aansnijden maar!
Bacon lekker knapperig, kaas en vet van de bacon icm de BBQsaus zorgt wel echt voor een mooi sappig stukje vlees. Ondanks dat het erg mager vlees is absoluut niet droog!!
Wat betreft de kaassoorten. Van de pizzakaas en de mozzarella proef je vrijwel niets, die worden overstemt door de bacon en de Rub. De cheddar is wel een mooie aanvulling.
750gram voor 2pers icm de kaas en de bacon is toch wel een behoorlijke hap kan ik zeggen... lekker nachtje hartkloppingen denk ik.
Al me al zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
Ik zag een stuk vlees van 4kg liggen, mega mooi stukkie bij de Makro dus die moest mee, lees; aanbieding/goedkoop en nog nooit zo'n lang stuk vlees in handen gehad! (Nou kan ik liegen, maar nee dat red ik niet).
Mooi stukje van 750gr gesneden, is schappelijk voor 2pers toch? Geen idee hoe machtig dit wordt, maar kleiner ziet er gewoon lullig uit en het ook wil ook wat (en de buurman anders ook wek).
Mooi in de rub gezet, daarna ingesneden, kaas erin (voor de test maar gelijk 3 verschillende; cheddar, mozzarella & pizzakaas), BBQ saus erin en vervolgens een mooi matje vlechten van Bacon!
Blokkie appelhout op de Q en afstellen. Verbaas mezelf wel eens hoe eigen je na verloop vd tijd wordt met je BBQ. Het afstellen is eigenlijk vrijwel altijd in 1 a 2 keer perfect en stabiel. (Vind trouwens de eucalyptus houtskool van Flames & Flavour geniaal stabiel! Mooi spul)
Geur jonguhhh... heerlijk!
2 uurtjes later, frietjes besteld en aansnijden maar!
Bacon lekker knapperig, kaas en vet van de bacon icm de BBQsaus zorgt wel echt voor een mooi sappig stukje vlees. Ondanks dat het erg mager vlees is absoluut niet droog!!
Wat betreft de kaassoorten. Van de pizzakaas en de mozzarella proef je vrijwel niets, die worden overstemt door de bacon en de Rub. De cheddar is wel een mooie aanvulling.
750gram voor 2pers icm de kaas en de bacon is toch wel een behoorlijke hap kan ik zeggen... lekker nachtje hartkloppingen denk ik.
Al me al zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!







Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk