- Berichten
- 583
Hallo allemaal,
zoals hier te lezen heb ik dit weekend m’n nieuwe Kamado Joe classic ontvangen!
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/kamado-joe-classic-iii-vs-bge-large.26228/
eenvoudig beginnen: spare ribs 3-2-1.
Bij de keurslager twee slabs gekocht en twee verschillende smaken bedacht: eentje met hoisin en de andere met diverse kruiden.
Ben niet helemaal tevreden met het resultaat van de spare ribs, de hoisin karameliseerd en wordt erg zwart en niet lekker. De kruidenkast bij de andere was erg goed, maar de spare rib zelf was erg vettig. De foto’s zien er zwarter/extremer uit dan dat het was.
Ben overigens 100% tevreden met de Kamado Joe in gebruik. Wat heerlijk om hiermee te werken zeg. Ik had al een Kamado Joe junior, maar dit maatje groter is nóg stabieler.
Volgend weekend pulled pork
.
zoals hier te lezen heb ik dit weekend m’n nieuwe Kamado Joe classic ontvangen!
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/kamado-joe-classic-iii-vs-bge-large.26228/
eenvoudig beginnen: spare ribs 3-2-1.
Bij de keurslager twee slabs gekocht en twee verschillende smaken bedacht: eentje met hoisin en de andere met diverse kruiden.
Ben niet helemaal tevreden met het resultaat van de spare ribs, de hoisin karameliseerd en wordt erg zwart en niet lekker. De kruidenkast bij de andere was erg goed, maar de spare rib zelf was erg vettig. De foto’s zien er zwarter/extremer uit dan dat het was.
Ben overigens 100% tevreden met de Kamado Joe in gebruik. Wat heerlijk om hiermee te werken zeg. Ik had al een Kamado Joe junior, maar dit maatje groter is nóg stabieler.
Volgend weekend pulled pork
