- Berichten
- 323
Hoi Allemaal,
Ik maak mijn ribs altijd via de 3-2-1 methode en daarmee mik ik altijd op "fall of the bone". Niet iedereen wilt ze zo zacht, maar ik en m'n vrienden vinden ze zo het lekkerst. In mijn weber kettle gebruikte ik altijd een waterbak onder de ribs. Nu ik in het bezit ben van een kamado, doe ik dat niet meer. Nu merk ik dat ik bij de ribs op de kamado soms moeilijker "fall of the bone" krijg.
Kan dit worden veroorzaakt doordat ik in de kamado waterbak gebruik? Spareribs komen over het algemeen altijd van de Hanos.
Hoor graag jullie tips!
Ik maak mijn ribs altijd via de 3-2-1 methode en daarmee mik ik altijd op "fall of the bone". Niet iedereen wilt ze zo zacht, maar ik en m'n vrienden vinden ze zo het lekkerst. In mijn weber kettle gebruikte ik altijd een waterbak onder de ribs. Nu ik in het bezit ben van een kamado, doe ik dat niet meer. Nu merk ik dat ik bij de ribs op de kamado soms moeilijker "fall of the bone" krijg.
Kan dit worden veroorzaakt doordat ik in de kamado waterbak gebruik? Spareribs komen over het algemeen altijd van de Hanos.
Hoor graag jullie tips!