- Berichten
- 81
Mijn naam is Lin uit het zuiden van het land.
Tijdens de corona crisis bij toeval een keer op dit forum belandt.
Door de enthousiaste verhalen en leuke recepten en bekijken van filmpjes op YouTube ben ik me gaan orienteren op de aanschaf van een kamado.
En sinds eind juli de trotse eigenaar van een KJ Classic 1.
Sinds de aanschaf gebruiken we (mijn eega en ik) de KJ al regelmatig en hoewel het in het begin even experimenteren was, toch al een aantal hier vaak besproken gerechten bereid zoals de BCC, Char Siu buikspek, Char Siu van procureur, Short Ribs,
Zalm met mosterd en bastaard suiker op cederhout, maar ook kleipot rijst
We vergeten in het enthousiasme wel eens foto's te maken maar hierbij toch een aantal van onze creaties tot nu toe.
Bij het gebruik van de Kamado merk ik al dat het controleren van de temperatuur heel eenvoudig is, en dat hij ook erg schoon brandt, daardoor is het verrassend eenvoudig ovengerechten in de Kamado te bereiden.
Wil hier nog even toevoegen dat ik het fijn vind om met een schone kamado te werken,
dat is toch niet erg of wel ?
Verder hoop ik hier nog veel te leren.
Tijdens de corona crisis bij toeval een keer op dit forum belandt.
Door de enthousiaste verhalen en leuke recepten en bekijken van filmpjes op YouTube ben ik me gaan orienteren op de aanschaf van een kamado.
En sinds eind juli de trotse eigenaar van een KJ Classic 1.
Sinds de aanschaf gebruiken we (mijn eega en ik) de KJ al regelmatig en hoewel het in het begin even experimenteren was, toch al een aantal hier vaak besproken gerechten bereid zoals de BCC, Char Siu buikspek, Char Siu van procureur, Short Ribs,
Zalm met mosterd en bastaard suiker op cederhout, maar ook kleipot rijst
We vergeten in het enthousiasme wel eens foto's te maken maar hierbij toch een aantal van onze creaties tot nu toe.
Bij het gebruik van de Kamado merk ik al dat het controleren van de temperatuur heel eenvoudig is, en dat hij ook erg schoon brandt, daardoor is het verrassend eenvoudig ovengerechten in de Kamado te bereiden.
Wil hier nog even toevoegen dat ik het fijn vind om met een schone kamado te werken,
dat is toch niet erg of wel ?

Verder hoop ik hier nog veel te leren.
Laatst bewerkt: